Klinë, vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër dhe pasneser do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

29.12.2022

Pejë

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet në stabiliment dhe pa tension mbesi TS-at:

TS 10/04kV Pataçani 1 (kodi: 52000002021) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan III (kodi: 52000002022) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan 1 e vjetra (kodi: 52000002025) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Kisha Katolike (kodi: 52000002026) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Zllakuçan 2 (kodi: 52000002028) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Ranoc I (kodi: 52000002029) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Ranoc II (kodi: 52000002030) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

TS 10/04kV Europarku (kodi: 52000002035) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pataçan, Zllakuçan, Kisha katolike, Radullovc, Ranoc, Europarku.

Arsyeja: Evitimi irrezikut,  montimit të ndërpresit 630(A) në TS Zllakuçani (2).

SHARE