KLINA SHPALLI QYTETARË NDERI, DEMAJN DHE GASHIN

SOT KUVENDI KOMUNAL I KLINËS, SHPALLI QYTETARË NDERI REKTORIN E UNVERSITETIT TË PRISHTINËS MARJAN DEMAJ DHE FUTBOLLISTIN E NJOHUR SHKËLZEN GASHI. MIRËNJOHE IU DHA KRYETARI I KOMUNËS SË KLINËS, ZENUN ELEZAJ.