KF LIRIA përballet me KF ULPIANËN në Klinë më 27.05.2023

154

KF LIRIA radhitet në vendin e dytë, me ç’rast përsëri do të luajë sërish për balotazh.

Ndeshja luhet në Klinë, dhe KF LIRIA do ta ketë përballë KF ULPIANA.

Dy ekipet do të përballen me datê 27.05.2023 në stadiumin “18 Qershori”, duke filluar nga ora 15:00.