Këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

58

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë dy ditëve të ardhshme në disa qytete.

Sipas njoftimit, këto ndërprerje të energjisë elektrike do të ndodhin për shkak të disa punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

26.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

1.Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV .17 Nëntori 2 (Kodi: 51000015005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Eliot Engel 2 dhe Prokuroria Themelore.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.Nga NS 110/35/10 kV Peja 1do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV . Te rruga e Hekurudha (Kodi: 50000007003) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.Fadim Nimani- një pjesë, Fusha e Pejës- një pjesë, Haxhi Tahiri, Jeton Dedushaj dhe Vëllezërit Dervushaj- një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët:2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Terezë, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

Gjakovë

1.Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në 11:00 dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania (Kodi: 31000017) prej orës 10:30 deri 10:45 dhe nga 15:30 deri 15:45

Vendet: rrugët: 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhëa dhe Skorobishtë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Dardania II me (kodi: 31000017001) nga ora 10:30 deri ora 15:45

Vendet: Dardanija II.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar të TS Dardania II.

27.01.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (kodi: 81000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti LOT 33 “Marmullë” – demontimi i shtyllave të vjetra nën tension.

Prishtinë

1.NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

27. 01. 2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Uglar II (Kodi: 10012004043) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Uglar.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TSSH ekzistuese 10(20)/0.4 kV Sn=160kVA (KEDS) sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinovci (kodi: 32000003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00;

NS 10/0.4KV Stabilimenti-Gjinovc:

TS 10/04 kV I Seferi Gjinoc (kodi: 32000003010)

TS 10/04 kV Pompa e benzinës (Aliu) (kodi: 32000003012)

TS 10/04 kV Dafina (Rrustem Haxhaj): (Kodi:32000003013)

TS 10/04 kV Gelanca I (kodi: 32000003014)

TS 10/04 kV Gelanca II (kodi: 32000003015)

TS 10/04 kV Gelanca III (kodi: 32000003016)

TS 10/04 kV Gurthyesi Sallagrazhdë (Baqevc) (kodi: 32000003031)

TS 10/04 kV Punëtoria te Rexha-Gilancë (kodi: 32000003043)

TS 10/04 kV Lagjja Pojatina (kodi: 32000003047)

TS 10/04 kV Gelancë – Lagjja e romëve (kodi: 32000003053)

Vendet: fshatrat: Gelancë -pjesa e rrugës magjistrale Therandë- Prizren.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri.