Këto janë çmimet e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas MINT, çmimet janë si në vijim:

Çmimi maksimal i produktit Dizel është: 1.75 euro për litër;
Çmimi maksimal i produktit Benzinë është: 1.66 euro për litër;
Çmimi maksimal i produktit Gas është: 0.78 euro për litër
Çmimorja e re nis implementimin nga ora 10:00.

SHARE