Ka ndërruar jetë, Vera Gojani, ish- punëtore e Stacionit policor në Klinë

Sot, në moshen 58 veçare, pas një sëmundje të shkurtër, ka vdekur Vera Gojani, punëtore në stafin civil të Stacionit policer në Klinë. Me këtë rast Komandanti i Stacionit policor, Rexhë Berisha, e ka ngushëlluar familjen Gojani. Berisha, tha se e ndjera në këtë stacion policor ka punuar që nga pas lufta dhe njihej si punëtore e vyeshme, e respektuar, e sinqertë dhe korekte në punë. Vera Gojani ishte bashkëshortja e shkrimtarit, publicistit e gazetarit të mirënjohur, Mikel Gojani. Ndërkaq, ngushëllimet për të ndjerën bëhen më 10.3.2020, prej orës 8-12, në restaurant BACI PETROL në Klinë.
Mesha përshpirtërore celebrohet në orën 13:00, në kishën shqiptare katolike “Nënë Tereza” në Dugajevë të Klinës.
Varrimi i të ndjerës bëhet në orën 14:00, në varrezat e fshatit Dugajevë të Klinës./Klinainfo/

SHARE