Hajnat në aksion Vjedhe në Klinë

 në Klinë, një person ka raportuar se në vendin e tij të punës në pompë derivatesh, tre persona të maskuar dhe armatosur dhe duke e sulmuar fizikisht i kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur, transmeton

Ja raporti i Policisë për vjedhjet në 24 orët e fundit

Fsh. Klinavc, Klinë 24.03.2020-21:40.  Viktima mashkull  kosovar ka raportuar se, derisa ishte (duke punuar) në vendin e tij të punës në pompë derivatesh, tre persona të maskuar dhe armatosur dhe duke e sulmuar fizikisht i kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur. Viktimës i është ofruar tretman mjekësor, ndërsa rasti vazhdon të hetohet.

SHARE