Gjendet një burrë i vdekur afër Liqenit në Mitrovicë

Një trup i pajetë është gjetur në afërsi të Liqenit.

“Jepi zë” ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes ku shihen Policia dhe Zjarrfikësit.

Policia e ka konfirmuar rastin për “Jepi zë”, duke mos dhënë detaje për të vdekurin.

SHARE