Gëzon Berisha është kandidat për deputete nga Nisma në Pejë

Gëzon Berisha është kryetar i NISMA në Pejë.Ai gjithashtu është edhe asamblist.Ai është kandidat për deputet dhe në zgjedhjet e 6 tetorit mban nr 47.

SHARE