FR-LDK, me rastin e festës së Fitër Bajramit, dhuron pako ushqimore për familjet në nevojë

Sot, Forumi Rinor i degës së LDK-së në Klinë tē udhëhequr nga kryetari i këtij Forumi Adnan Bekaj, dhe kryetari i nëndegës Jeronim Balaj, të shoqëruar edhe nga përfaqësuesit e Bashkësisë Islame Fitim Boja dhe të tjerët, kanë shpërndarë disa pako ushqimore për t’iu dalur në ndihmë familjeve në nevojë me rastin e festës së Fitër Bajramit.

Këtë iniciative bamirëse e kanë organizuar me përkrahjen e degës së LDK-së në Klinë e veçanërishtë nga Forumi i të rinjëve.
Urime festa e Bajramit paqe dhe dashuri për të gjithë!

SHARE