Fillon vaksinimi kundër COVID-19 i personave mbi moshën 85-vjeçare

Në sallën “1 tetori”, në Prishtinë, do të fillojë sot vaksinimi kundër COVID-19 i personave mbi moshën 85-vjeçare, shkruan Gazeta Sinjali.

Gjatë javës së kaluar ka filluar vaksinimi i personelit shëndetësor kundër COVID-19.

Po ashtu, vaksinimi do të bëhet edhe në Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Vushtrri, Gjilan dhe

SHARE