Ekskluzive/Pezullohet vendimi për ndërtimin e Fabrikës së Çimentos

Pas protestave dhe shumë polemikave, Klina.info mëson së është pezulluar vendimi për ndërtimin e Fabrikës së Çimentos në fshatin Gremnik të Klinës. Derisa kjo pritet të bëhet publike edhe përmes një conference nga Ministria përkatëse.
Kujtojmë që edhe qytetarët, por edhe opozita në Klinë, e kanë kundërshtuar fuqishëm ndërtimin e kësaj fabrike.

Klina.info do t’ju sjellë detaje.

SHARE