Edhe 6 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 728 raste me Covid-19 në Kosovë, 60 të shëruar dhe 12 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 6 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Bokshiq 1 persona Dollc 1 person Sferkë 1 person Ujmir 2 persona nga Klina 1 person me Covud-19

SHARE