Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Sot u konfirmuan 57 raste me Covid-19 në Kosovë, 137 të shëruar dhe 4 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe tre persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Zajm, Çabiq dhe nga Klina.

SHARE