Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Edhe 3 raste me COVID-19! nga Klina

Sot u konfirmuan 63 raste me Covid-19 në Kosovë, 87 të shëruar dhe asnjë të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht një nga fshati Gllarevë, një nga fshati Sferkë dhe një nga Klina.

SHARE