Edhe 2 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 55 raste me Covid-19 në Kosovë, 150 të shëruar dhe 4 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 2 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Krushevë e Madhe 2 persona

SHARE