E ulët: Në Skënderaj, banorët shkatërrojnë punimin “I Love Kosova”

Nuk ka shumë javë që në Skënderaj u vendos punimi “I Love Kosova”, madje gjithë qyteti u zbukurua dukshëm me këtë dizajn unik.

Por, duket se dikë e ka penguar këtë pamje, derisa e ka shkatërruar të tëren.

Vlen të kujtojmë faktin se nuk ka shumë javë që Ministrja Vlora Dumoshi dhe Kryetari Bekim Jasharaj zbuluan bashkërisht punimin “I Love Kosova” të Qendrës Rinore të Skenderajt i cili u vendos në Sheshin “Idriz Rreci” në Skenderaj

SHARE