Dy të rinjtë i bashkohen Vetëvendosjes në Klinë

Sot, Lëvizjes Vetëvendosje iu bashkuan dy të rinj, Besart Morina dhe Arlind Morina nga Grabanica e Klinës. Arlindi ka përfunduar studimet e nivelit master për Kontabilitet dhe Financa, ndërsa Besarti poashtu ka përfunduar masterin për Menagjment dhe Informatikë. Ata u mirëpriten nga anëtarët e kryesisë dhe nga kryetari i VV-së në Klinë, Xhafer Berisha, njëherit kandidat për deputet./Klina.info/

SHARE