Dhunohet një femër në Klinë!

Një person ka informuar në polici se një femër nën kërcënim dhe pa dëshirën e saj kishte kryer marrëdhënie seksuale me të dyshuarit.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.

Rasti ka ndodhur në Klinë, mëngjesin e djeshëm./Klina info