Dalin pamjet kur kundërshtari ia dëmton veshin “luftëtarit” shqiptar në UFC

Luftëtari shqiptar i UFC-së, Ramiz Brahimaj u mposht nga Griffin pas disa goditjeve të fortë që e detyruan gjyqtarin ta ndërpresë ndeshjen.

Ramizi ishte dukshëm më i mirë, por një goditje fatale e Griffin ia dëmtoi atij veshin dhe gjyqtari nuk kishte zgjidhje tjetër, por vetëm ta ndaloi këtë ndeshje,Tashmë janë publikuar edhe pmajet nga ky meç, ku shihet se si e godet Griffin “luftëtarin” shqiptar, në vesh.

SHARE