BIK-U TREGON ÇMIMIN PËR KURBAN KËTË VIT DHE MËNYRËN E PAGESËS

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se edhe këtë vit do të vazhdojë traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënëse të Medresësë dhe besimtarëve me gjendje të rëndë material.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, BIK-u ka bërë me dije se Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë 120 euro, derisa ka dhënë detaje se si mund të bëhet porosia dhe të kryhen pagesat.

“Edhe këtë vit Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i BIK-ut:

Pagesën e porositësve të kurbaneve, Ju mund ta përcillni në adresë të përfituesit:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

NLB-Prishtina

Account No (IBAN): XK05 1700200100103672

Sëift Code (BIC) – NLPRXKPR

Adresa: Ukshin Hoti 124

10 000 PRISHTINË

Ju mund të komunikoni me Kryesinë e BI-së rreth porosisë suaj për kurbane në këta nr. tel. +38138224002 dhe +38345977405

SHARE