Bie bora e parë në këto dy vende në Kosovë

“Prishtina Weather” ka publikuar dy fotografi nga kamerat e vendosura në Brod dhe Brezovicë, e ku shihet se në mëngjesin e sotëm kanë rënë shtresat e para të borës.

Fotografitë e publikura janë marrë nga Gjirafa Slow Tv.

SHARE