Banorët e Përqevës, bashkojnë forcat për rregullimin e oborrit të shkollës

Në fshatin Përqevë banorët kanë marrë inicativë për rregullimin e oborrit të shkollës.

Ata kanë bashkuar forcat për ta shtruar trotuarin nga hyrja e shkollës, po ashtu rrafshimin dhe mbjelljen e fidaneve.

I gjithë ky investim banorëve do t’u kushtojë 5 mijë euro.

SHARE