Asamblisti i AAK-së në Prizren ftohet nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale në Hagë është duke vazhduar dërgimin e ftesave për ish-pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Prokurorët e Dhomave të Specializuara pritet të intervistojnë edhe Alush Shalën, asamblist i AAK-së në Kuvendin Komunal të Prizrenit.

Konfirmimin për ftesën nga Specialja e ka bërë vetë Shala, duke thënë se do ti përgjigjet pozitivisht kësaj ftese, edhe pse sipas tij është e padrejtë,

Postimi  i plotë:

I dashur populli i Kosovës të respektuar bashkluftëtar,ju nioftoj se para pak qastësh pranova ftesën si deshmitar nga dhomat e specializuar në Hagë.Natyrisht që do i përgjigjëm pozitivisht kësaj ftese,edhe pse është e pa drejt.Rroft UÇK-ja lavdi Dëshmorëvr dhe të gjithë të rënëvr për lirin e Kosovës.

SHARE