Anulohet Ekspozita Tradicionale Çmimi “ART KLINA” 2019

NJOFTIM NGA DREJTORIA PËR KULTURË, RINI E SPORT

Njoftojmë, artistet dhe dashamirët e artit se ekspozita tradicionale Çmimi “ART KLINA” 2019-Edicioni i pestë, që ishte anuluar për shkak të tërmeteve që ndodhen në Shqipëri, do të mbahet me datë 10.12.2019 nga ora 13:00 në hollin e Galerisë të Qendrës se Kulturës “Jehona e Dukagjinit” Klinë.

SHARE