AKADEMI PËRKUJTIMORE FRROK GOJANI

PEDAGOG DHE MISIONAR I DENJË I SHKOLLËS SHQIPE
Forumi i Intelektualëve “Luigj Gurakuqi”
Drejtoria për Arsim

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

NJOFTIM

Ju njoftojmë që më datën 13.8.2022 (e shtunë), në orën 11:00,
në sallën e Kuvendit të Komunës në Klinë, do të mbahet
Akademi përkujtimore kushtuar prof. Frrok Gojanit,
njëherësh do të bëhet edhe promovimi i monografisë
me titull: “Frrok Gojani, pedagog dhe misionar i denjë i
shkollës shqipe”, autor: Mikel Gojani.
Pjesëmarrja juaj do ta nderojë figurën e ndritur të prof.
Frrok Gojanit dhe arsimin shqip.
Klinë, gusht 2022
Këshilli organizativ

SHARE