Agjenda në 21 vjetorin e rënies se Dëshmorit të Kombit,Heroit Myrtë Zeneli.

Nesër me datë 21.05.2019 në 21 vjetorin e rënies se Dëshmorit të Kombit,Heroit Myrtë Zeneli.

Agjenda:
Ne ora 10:00 pranë lapidarit të Dëshmorit ne vendin e rënjes ne fshatin Dollov.

Në ora 11:00 deri 12:00 homazhe në “Kompleksin Memorial Dëshmorët e Kombit”në fshatin Shqiponjë.

Pjesëmarrja juaj nderon Dëshmorët e Kombit dhe luften e Ushtrisë Çlirimtare te Kosovës!