AGJENDA E AKTIVITETEVE PËR SHËNIMIN E 22 VJETORIT TË EPOPESË SË UÇK-së

Me rastin e shënimit të 22 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, 5, 6 dhe 7 mars, Komuna e Skenderajt ftonë të gjithë qytetarët, familjet e dëshmorëve e martirëve, invalidët e veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, përfaqësuesit e institucioneve qendrore e lokale, kor diplomatik, mediet, shoqërinë civile, përfaqësuesit e institucioneve fetare etj, që të marrin pjesë në aktivitetet që organizohen nga Komuna e Skenderajt dhe Qeveria e Kosovës.

Lavdi dëshmorëve e martirëve të rënë për Liri!

SHARE