Adriana Matoshi përfundon me sukses operimin për largimin e tumorit në tru

Aktorja dhe deputetja, Adriana Matoshi, ka përfunduar me sukses operacionit që i ishte nënshtruar për largimin e tumorit në tru.

Familjarë të aktores dhe deputetes kosovare kanë bërë të ditur se operacioni ka kaluar me sukses.

Aktorja, para dy ditësh njoftoi se pas 9 vitesh i është kthyer tumori në tru, derisa është shprehur e bindur se do ta tejkalojë edhe një herë me sukses këtë sfidë.

Asaj i kanë dal në mbështetje shumë kolegë aktorë, deputet, miq e mijëra njerëz të cilët përmes komenteve të ndryshme në rrjete sociale i kanë uruar shërim të shpejt.

SHARE