9 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 76 raste me Covid-19 në Kosovë, 165 të shëruar dhe 3 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 9 person nga Klina, më saktësisht nga

Klina 3 Prsona

Deiq 2 Person

Krushevë e Madhë 2 Peson

Zabergjë 1 Person

Zllakuqan 1 Person

SHARE