7 rast nga klina sot me co 19

Sot jan 115 TË SHËRUAR DHE 226 RASTE ME COVID-19! Ne kosives kurs ne kline kan dal 7 rast ras nga 3 Budisalc 1 Corovik 1 Dollc 1 Shtupel 1 zajm

SHARE