3 raste të reja më COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 626 raste të reja me Covid, 673 të shëruar dhe 16 të vdekur në Kosovë.

Nder të prekurti më virus janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Siqevë dy raste dhe nga qyteti i Klinës një rast. /Klina.info

SHARE