29 vjeçari nga Suhareka ka nevojë për ndihmë: I duhet transplantimi i veshkës

Jetlir Krasniqi nga komuna e Suharekës, ka nevojë për ndihmë financiare, pasi atij i duhet të bëjë transplant veshke.

Jetlir Krasniqi, 29 vjeçar ka nevojë për ndihmën tuaj. Për fat të keq po vuan nga sëmundja e veshkave, ndërsa bën dializë tre herë në javë.

Ajo që i duhet është një transplantim i veshkës. Por për këtë transplantim atij i duhen një sasi e konsiderueshme e mjeteve financiare për shërim jashtë shtetit të Kosovës, të cilat Jetlir Krasniqi nuk i posedon.

Të gjithë ata që duan dhe munden të ndihmojnë Jetlir Krasniqin, atë mund ta bëjnë përmes xhirollogarisë bankare të hapur në Bankën TEB që gjenden më poshtë:

Xhirollogaria për Kosovë:

TEB BANK: 2025000086421684

Xhirollogaria nga jashtë Kosovës të cilën mund ta gjeni të bashkangjitur edhe në fotot e postimit:

SWift: TEBKXKPR

IBAN: XK052025000086421684

SWIFT KODE:

DEUTDEFF – Deutsche Bank AG AM MAIN, DE(Euro & GBP)

RZBAATËË – Raiffeisen Bank International AG, AT (Euro)

BNPAFRPP – BNP Paribas, France (Euro)

BNPAUS3N – BNP Paribas U.S.A. Neë York (USD)

ZKBKCHZZ80A – ZURCHER KantonalBank, Zurich, Sëitzerland (CHF)

Për më shumë mund të kontaktoni edhe familjarët e Jetlir Krasniqi në 044/049 184 406.

SHARE