25 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 914 raste të reja me covid, 602 të shëruar dhe 10 të vdekur në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 25 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende

Bokshiq 1 rast
Cerovikë 1 rast
Gjurgjevik i Madh 1 rast
Gllarevë 3 raste
Gremnik 1 rast
Potërq 1 rast
Rixhevë 1 rast
Sfrerkë 3 raste
Videjë 1 rast
Zajm 1 rast
Klinë 11 raste /Klina.info

SHARE