21 vjetori i rënjës së dëshmorit të kombit Nasip Bytyqi

Sot bëhën 21 vjet nga rënja e dëshmorit Nasip Bytyqi nga Poterqi i Klinës në këtë përvjetor e kujtuan kryetar i OVL UÇK në Klinë Hajdin Balaj

si dhe dega e OVL UÇK -së në Pejë,dhe familja e ti ku vendosën kurora me lule dhe u bë nderim para lapidarit të dëshmorit Nasip Bytyqi./Klina.info/

SHARE