𝐍ë 𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐞 𝐯𝐚𝐣𝐳𝐞ë𝐬 𝐬𝐞ë 𝐁𝐥𝐞𝐫𝐢𝐦 𝐃𝐞𝐯𝐨𝐥𝐥𝐢𝐭, 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐩ë𝐫 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐤𝐮𝐬𝐡𝐭𝐨𝐧 𝟐𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨

Në laboratorin privat “Medical&Laboratory Services” i cili është në pronësinë e vajzës së Blerim Devollit, testi për coronavirus RT PCR kushton hiç më pak se 200 euro.

Në rrjetin social Facebook është publikuar fatura e lëshuar nga ky laborator ku vërtetohet se çmimi për testin molekular për COVID-19 kap shifrën e 200 eurove.

Numri i ulët i testimeve nga institucionet publike shëndetësore, ka bërë që shumë qytetarë të kryejnë testet për COVID-19 në laboratore private.

E këto të fundit, po shfrytëzojnë rastin që të zhvatin qytetarët më qëllim të përfitimit pasuror.

Kujtojmë se Ministria e Shëndetësisë kur ka licencuar laboratorët privatë për kryerjen e testeve molekulare dhe atyre serologjike, pati njoftuar se çmimet do sillen prej 20 deri në 50 euro.

SHARE